Dyos Starter

Dyos Starter programma is het Factuur en Boekhouden programma voor de Starter, ZZP-er, Freelancer, voor elke ondernemer.

Dyos Starter

Dyos Starter is het nieuwe Factuur en Boekhouden programma van Dyos. Dit factuur programma is geheel gemoderniseerd, het heeft een modern uiterlijk en intern vernieuwd. Bij dit programma is de bediening erg eenvoudig, en erg overzichtelijk!
Het eenvoudige en complete Starter programma is bedoeld voor de zelfstandige ondernemer met geen of weinig boekhoud ervaring. Maar het is wel een compleet pakket dat kan meegroeien met uw bedrijf.

naar overzicht naar modules

Overzicht functionaliteiten

Relaties beheer met contact personen, Notities, Word documenten, bankbetalingen, rekeningen en facturen en e-mail.

Artikelen beheer met verkoop overzicht en omzet overzicht per maand.

Offertes, verwerking zoals bij het factureren, doorboeken naar een factuur mogelijk.

Projecten module, met koppeling naar facturen, rekeningen en afspraken.

Ook zonder de boekhouden modules heeft u een overzichten van betalingen en de openstaande facturen.

Omdat men de verkoop en inkoop ingevoerd heeft kan het programma met één druk op de knop een totaal btw aangifte laten zien. Deze kan men instellen voor maand of kwartaal aangifte. U kunt de bedragen rechtstreeks overnemen op de aangifte omzetbelasting

Optioneel zijn er administratie modules zoals dagboeken, grootboeken, bankafschriften, mutaties en balans/resultatenrekening.

Bankregels importeren en raadplegen.

Automatisch mutaties genereren vanuit facturen, rekeningen, en bankregels.

Moderne flexibele lay-out designer voor het exact aanpassen van de lay-out aan uw wensen.

Voor beheer van standaard gegevens, zoals bedrijfsnaam, groepen, opties, e-mail instellingen, etc.

Factureren

Facturen op de snelle en eenvoudige wijze.
Het maken van een factuur is op één scherm geconcentreerd, hierdoor is het snel en overzichtelijk werken. De artikelen zijn in groepen ingedeeld.
Links staat de lijst met alle artikelgroepen, klikt erop en er verschijnt rechts de lijst alle artikelen van deze artikelgroep.
Als u op een artikel klikt wordt deze bij de factuur regels geplaatst. Bij deze factuurregels kunt u zelf het aantal en eventueel de prijs en omschrijving aanpassen. Met de pijltjestoetsen kunt u door de velden van de tabel lopen en gegevens wijzigen. De factuur totalen staan onder in het scherm. Bovenin staan de basis factuur gegevens zoals nummer, datum en relatie. Als u klaar bent kunt u de factuur afdrukken met uw eigen factuur lay-out, u kunt echter ook de factuur rechtstreeks e-mailen naar de relatie, het wordt als Pdf als bijlage toegevoegd

Relaties Beheer

Het beheren van relaties of klanten is een belangrijke en uitgebreide module in het Starter Programma. U kunt allerlei gegevens van uw klanten of relaties bijhouden. U ziet eerst een lijst met alle relaties, als u op een regel dubbelklik verschijnt een venster met de relatie gegevens. De gegevens zijn op verschillende tabbladen geordend. Op het eerste tabblad staan de basisgegevens, eventueel aangevuld met een afbeelding of logo. Op de andere tabbladen staan bijvoorbeeld de notities, de overzichten van facturen, overzicht rekeningen en de artikelenhistorie.